Limba Ebraică - Învață ebraică pe internet!


  • Experiență bogată în predare
  • Profesori ce vorbesc română și ebraică

Îți dorești să înveți limba ebraică? Aici vei găsi cursuri și lecții particulare care îți oferă soluția perfectă. Cursurile noastre flexibile, adaptate individual nevoilor studenților și ritmului lor de studiu au fost concepute utilizând teorii psihologice și pedagogice moderne.

Lecțiile predate în principal în limba ebraică, practice și personalizate, te vor ajuta să dobândești cunoștințele de bază ale limbii ebraice. Pentru a satisface nevoile studenților, au fost stabilite diferite programe de studiu cu flexibilitate maximă.

Cursurile de ebraică și lecțiile private sunt predate de un tutor vorbitor atât de limba română cât și de ebraică, prin internet. Metoda combină beneficiile învățării frontale individuale cu confortul și cu economia de timp și bani ce caracterizeara cursurile online.

Lecțiile particulare online sunt potrivite atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii, datorită flexibilității lor mari.

Cursurile noastre de limbă ebraică

Ore particulare de limbă ebraica

Orele particulare de limba ebraică modernă se potrives atât începătorilor cât și avansaților. Începeți să învățați și continuați până când …

Limba ebraică - Avantajele noastre

Învață limba ebraică felxibi, ore particulare și cursuri

Flexibilitate maximă

Învață ebraică de oriunde, la ore comode, făra a ieși din casă
Cursuri de limbă ebraică și ore particulare de ebraică prin internet

Calitate și seriozitate

Programul de studii este potrivit fiecărui student
Limba ebraică online fără obligații

Potrivit ție

Înveți cât vrei în funcție de nevoile tale