Ore particulare de limbă ebraica

Orele particulare de limba ebraică modernă se potrives atât începătorilor cât și avansaților. Începeți să învățați și continuați până când vă simțiți pregătiți. Veți învăța cu ajutorul unui profesor vorbitor atât de limbă română cât și de ebriacă, pe internet, putându-vă astfel exersa și aprofunda cunoștințele.

Fiecare întâlnire este de 60 de minute și puteți să comandați câte întâlniri doriți. Doriți să continuați? Nici o problemă, puteți comanda din nou.

Orele particulare se potrivesc în special începătorilor și celor care au un scop bine definit. În decursul primei întâlniri vă vom evalua cunoștințele (daca nu sunteți începător) pentru a personaliza procesul de învățăre.

Lecțile particulare de limbă ebraică sunt potrivite atât adulților cât și copiilor iar metodologia predarii va fi decisă în funcție de vârsta și de stilul de învățare ale studentului.

Singurul lucru de care aveți nevoie pentru a învăța limba ebraică este un calculator conectat la internet. Profesorul vostru se va ocupa de tot restul.

Pretul unei ore particulare de limbă ebraică este de 70 RON / 60 minute. Nu sunteți obligat să comandați un număr minim de întâlniri.